Beginnen met beleggen? Bekijk deze Startpagina!

Moet je als je wil beginnen met beleggen het handboek ‘Beleggen voor Dummies’ raadplegen? Nee hoor, dat hoeft zeker niet. De Startpagina Beleggen voor Beginners heeft namelijk al heel veel werk voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is deze startpagina te raadplegen en te zien wat deze voor je in petto heeft. Een korte samenvatting geven we je graag in dit artikel.

 

De beste Start voor Online Beleggen

Online beleggen is razend populair.  Met de komst van vele CFD brokers is het namelijk ook voor Piet van de overkant mogelijk om te beleggen. Sterker nog: ook jij kan vandaag nog aan de slag met beleggingen. Je kunt het heel eenvoudig leren met een demo-account en als het iets voor je is (en je wat winst hebt gemaakt) kun je al voor een paar tientjes meedoen met de grote jongens. Beleggen in aandelen van grote bedrijven als Ferrari, Facebook, Apple en Microsoft ligt binnen handbereik, evenals het populaire beleggen in vreemde valuta (Forexhandel) en grondstoffen (goud, zilver, aardgas en olie).

Maar dan moet je wel weten waar je moet beginnen.

Om de beginnende belegger op gang te helpen is de Startpagina van Beleggen voor Beginners ideaal.

Startpagina Beleggen

Beginnen met beleggen

De Startpagina behandelt diverse thema’s die jou in staat zullen stellen op korte termijn je eerste stappen te zetten met beleggen.

Wat mag je verwachten van deze website? We beschrijven de sterke punten kort hieronder:

  • Informatie over veelgebruikte begrippen (die vaak heel ingewikkeld en gecompliceerd lijken, maar dat in wezen helemaal niet zijn);
  • Filmpjes met uitleg over hoe je de eerste stappen als beginnende belegger kunt zetten;
  • Informatie en websites over veel succesvolle beleggers;
  • Websites over beleggen (actuele koersen en algemene tips).

Deze onderdelen en meer maken het dat Beleggen voor Beginners op Startpagina erg toegankelijk is. Veel beginnende beleggers starten op deze website, die daar oorspronkelijk ook voor bedoeld was. Je krijgt hier een duidelijke handleiding mee aangereikt die je direct in kunt zetten. Er kleven veel voordelen aan de website Beleggen voor Beginners op Startpagina. Die zetten we graag kort voor je uiteen.

 

Voordelen

Beginnen met beleggen plantjeVoor mensen die beginnen met beleggen is het soms lastig om te bepalen welke informatie juist is en welke onjuist, laat staan bij welke informatie je moet beginnen. Daar is de Startpagina heel duidelijk in. Alle websites zijn betrouwbaar en worden regelmatig gecontroleerd op relevantie en kwaliteit. Websites die niet van hoge kwaliteit zijn worden geschrapt en maken plaats voor nieuwere websites met accurate informatie.

Wat levert jou dit op?

  • Je krijgt gratis en voor niks toegang tot een complete database (verzameling) van informatie over beleggen in aandelen, grondstoffen, valuta en meer;
  • Je krijgt toegang tot gratis beleggingsplatformen en kunt hier gratis oefenen met beleggen en het beleggen al doende onder de knie krijgen;
  • Op spelenderwijs leer jij de kneepjes van het vak kennen en kun jij geld verdienen met beleggen;
  • Je leert omgaan met winst en verlies en maakt een strategisch plan op waarmee je uiteindelijk heel veel successen kunt boeken.

 

Conclusie

Beleggingsvarken.nl heeft zich toegelegd op de beginnende belegger en kijkt dan ook kritisch naar andere websites binnen die markt. De Startpagina Beleggen voor Beginners is een aanrader, omdat deze de kracht van Startpagina.nl combineert met krachtige websites en bronnen over beleggingen. Voor wie nieuw is in de wereld van beleggen is dit heel handig, want je ziet in een makkelijk overzicht precies welke informatie voor jou van belang is zonder dat je allerlei dikke boeken (waaronder ‘Beleggen voor dummies’) door hoeft te nemen of een studie hoeft te volgen. Deze website onderschrijft de kracht van beleggen anno 2016: iedereen kan eraan beginnen, thuis vanuit de luie stoel.