Bonussen bij Binaire Opties? Of een addertje onder het gras…

Nu komen we bij misschien wel het mooiste van het verhaal. Als je in binaire opties gaat handelen kun je bij veel brokers een bonus krijgen. Niet iedereen zal precies weten wat wij bedoelen met een broker, daarom zullen we dat nu eerst in het kort uitleggen.

Wat is een broker?
Een broker is gelieerd aan de beurs en handelt uitsluiten voor andere bedrijven en individuen. Je kunt een broker het best vergelijken met een makelaar. De broker zorgt ervoor dat koper en verkoper samengebracht worden. Het is namelijk zo dat je als individu (consument) niet zomaar mag handelen op de beurs. Af en toe komt er een reclame van een broker voorbij op de Nederlandse televisie. Een goed voorbeeld van zo’n reclame is Alex.

Waarom krijg ik een bonus als ik mij aanmeldt bij een broker?
Brokers verdienen geld per gemaakte transactie. Dit gaat procentueel. Het is dus in het belang van de broker om zoveel mogelijk bedrijven en individuen te bedienen. Als iemand eenmaal bij een bepaalde broker aangesloten is, gaat hij/zij daar over het algemeen niet snel weg. Vergelijk het met uw bank. U kunt kiezen uit de Rabobank, ING Bank, SNS Bank en ga zo maar door. Maar de meeste mensen blijven trouw aan een bank. Een broker hoopt ook dat je trouw blijft aan hem. Door een bonus weg te geven hopen zij dus klanten aan zich te binden.

Hoe werken deze bonussen?
Over het algemeen komen we twee soorten bonussen tegen:

Bonus 1: Je ontvangt een geldbedrag bij aanmelding.
Bonus 2: Je inleg wordt verdubbeld.

In het geval van bonus 1 krijg je een eenmalig bedrag bij aanmelding. Dit kan bijvoorbeeld een bedrag van €25,- zijn. Dit bedrag kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het beleggen in binaire opties.

In het geval van bonus 2 ontvang je een verdubbeling van je inleg. Stel je stort €100,- in je account. De broker maakt hier vervolgens €200,- van.

Klinkt te mooi om waar te zijn, waar zit het addertje?
Het klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Wel is het zo dat er altijd bepaalde voorwaarden aan het bonusbedrag zitten. Zo is het bij sommige brokers zo dat je minimaal 10x een belegging moet doen voordat je recht hebt op de verdubbelaar. Deze voorwaarden zijn per broker verschillend, let hier dus goed op. Deze voorwaarden zijn ook gemaakt zodat mensen niet gaan ‘shoppen’. Anders zou je telken bij aanmelding een nieuw bedrag op kunnen strijken.